Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD amână reuniunea Comitetului Executiv Național care ar fi trebuit să valideze lista pentru europarlamentare

PSD

"Având în vedere condiţiile meteo din ultimele zile şi cele ce vor urma, ţinând cont de faptul că o mare parte din membrii Comitetului Executiv Naţional sunt implicaţi direct în acţiunile specifice acestei perioade de iarnă, vă informăm că reuniunea Comitetului Executiv Naţional din 31 ianuarie, se amână pentru o dată ulterioară, ce va fi comunicată în timp util", se arată într-un anunţ de presă transmis de PSD.

De asemenea, reuniunea grupurilor parlamentare ale PSD se reprogramează pentru 3 februarie. Această şedinţă urmează să se desfăşoare, luni, de la ora 13.00, la sala grupului PSD de la Camera Deputaţilor.

La reuniunea Comitetul Executiv Naţional ar fi urmat să se valideze lista candidaţilor PSD pentru europarlamentare şi alianţele pe care le va face PSD în perspectiva acestor alegeri, cu UNPR şi eventual cu conservatorii, dacă PC va decide în acest sens.

Şi PNL a decis amânarea, din cauza condiţiilor meteorologice, a reuniunii Delegaţiei Permanente, care ar fi trebuit să aibă loc la sfârşitul acestei săptămâni. Cu această ocazie ar fi urmat să fie realizată evaluarea miniştrilor şi a planului de campanie pentru europarlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.