Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD anunță creșterile de alocații și pensii, dar nu uită nici de războiul cu PNL și Klaus Iohannis

Agerpres
PSD

PSD anunță, într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook, că începând cu 1 aprilie cresc pensiile și alocațiile. Cei de la PSD susțin că aceste creșteri ar fi venit mai repede, dacă nu era blocat bugetul de către Klaus Iohannis. Cu toate acestea, ei ”uită” să menționeze faptul că Legea bugetului a fost trimisă cu o întârziere de peste 3 luni în Parlament.

Citește și: Sondaj CURS - PSD domină scena. PNL și ALDE se consolidează. Revenire de formă la PMP. Alianța 2020 (USR+PLUS) nu confirmă încă

”Începând de azi, 3,6 milioane de copii din România au alocațiile mărite! Pentru cei cu vârsta până la 2 ani sau cei cu dizabilități alocația va crește de la 200 lei/lună la 300 lei/lună, iar pentru ceilalți copii de la 84 lei/lună, la 150 lei/lună. Pentru acest an, Guvernul va aloca în total 1,3 miliarde euro pentru plata alocațiilor.

Această majorare a fost posibilă datorită parlamentarilor PSD care au inițiat și au susținut amendamentul de majorare a alocațiilor și de modificare a legii plafoanelor bugetare. În contrast, demersul demagogic al PNL propunea ca pentru majorarea alocațiilor să fie luați bani de la fondul de pensii, ceea ce era ilegal și neconstituțional.

Copiii ar fi primit aceste majorări încă de luna trecută dacă Iohannis nu ar fi fost primul președinte din istoria României care a blocat bugetul propriei țări.”, se arată pe pagina oficială de Facebook a PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.