Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD anunță că nu iartă liberalii la Iași: NU vom achita geamurile sparte de Mihai Chirica!

arhiva personala
Marius Ostaficiuc

Probleme din ce în ce mai mari în Iași pentru primarul Mihai Chirica. După ce că nu a reușit să facă pace cu cei de la USR/PLUS la mai bine de jumătate de ani după alegerile locale, acum el este părăsit inclusiv de o parte dintre liberali. În aceste condiții PSD-ul îl anunță pe primar că nu e cazul să caute sprijinul PSD pentru că ei nu sunt dispuși să îl cauționeze. ”NU vom achita geamurile sparte de Mihai Chirica!”, anunță deputatul Marius Ostaficiuc, președintele organizației municipale PSD Iași.

”Azi, parte dintre consilierii locali l-au lăsat în offside pe primarul Chirica, cel care, după ce a făcut vraiște clubul de fotbal al Iașului, cere spășit ajutor. E asemenea unui copil care a spart un geam și care nu doar că vrea să scape de pedeapsă, dar ar vrea ca alți copii să plătească geamul spart.

Nu poți, după ce te-ai bătut cu pumnul în piept că vei face și vei drege, după ce ți-ai făcut campanie electorală cu președinții de club pe care tot tu i-ai impus, după ce ai făcut pe deșteptul și specialistul în management sportiv atâția ani, să ceri, tot tu, grav și patetic, salvarea fotbalului ieșean.

Priviți ședința extraordinară de Consiliu local de azi. Urmăriți comportamentul lui Mihai Chirica. Veți înțelege că omul acesta nu a evoluat deloc din punct de vedere politic. Nu a înțeles că timpurile s-au schimbat, mentalitățile s-au rafinat, iar jocul acesta de-a alba-neagra pur și simplu nu mai ține.

Partidul Social Democrat a fost constant un susținător (activ, nu doar declarativ) al fotbalului și, în general, al sportului ieșean. Astăzi, consilierii locali s-au abținut nu de la susținerea sportului, ci de la a achita nota de plată pentru geamurile sparte de Mihai Chirica.

Domnule Chirica, dacă vreți ca sportul sa funcționeze în Iași, părăsiți terenul și vedeți-vă de treabă administrativă a orașului. Ne-am săturat să vă tot privim dându-vă cu stângul în dreptul. Vine primăvara, concentrați-vă pe rondurile de panseluțe sau pe alte probleme de felul acesta pe care aveți competență.”, susține șeful social-democraților ieșeni în comunicatul remis presei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.