Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Arad: Guvernul trebuie să-şi continue activitatea pentru a îndeplini aşteptările românilor

psd sigla

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, afirmă, într-un comunicat transmis vineri Agerpres, că îşi exprimă susţinerea pentru Cabinetul Grindeanu, care trebuie lăsat să continue seria reformelor începute încă de la instalare. El a adăugat că orice încercare de subminare a activităţii Guvernului "este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept din România".

'Consider şi eu, precum colegii mei, că orice încercare de subminare a activităţii Guvernului este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept din România prin mijloace mai mult sau mai puţin legale. Consider că Guvernul Grindeanu trebuie să-şi continue cursul normal, mai ales că în acest moment executivul mai are 12 măsuri pe care trebuie să le adopte, astfel încât acest Program de Guvernare şi etapa primului trimestru să fie îndeplinită, adică tot ceea ce am promis oamenilor', afirmă Dorel Căprar, potrivit comunicatului.

Liderul PSD Arad a menţionat că Guvernul Grindeanu "a bifat deja o mare parte din promisiunile electorale ale PSD". 'Din momentul intrării în atribuţii, executivul a bifat deja o mare parte din promisiunile electorale ale PSD, care s-au concretizat în certitudini. A făcut-o în spiritul legii şi în litera Constituţiei, împlinind aşteptările a milioane de români care cred în creştere economică, debirocratizare, slujbe remunerate echitabil, educaţie de top şi servicii medicale de calitate', a mai susţinut deputatul Dorel Căprar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.