Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD are un inginer proaspăt intrat în partid candidat la alegerile pentru Primăria comunei Şinca Nouă

PSD

PSD Braşov va participa la alegerile din 27 iunie pentru ocuparea funcţiei de primar al comunei Şinca Nouă cu un candidat proaspăt intrat în partid şi în politică, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, conducerea filialei braşovene.

Este vorba despre inginerul George Turcea, care, potrivit propriilor sale declaraţii, îşi propune ca primar, printre altele, continuarea lucrărilor la reţeaua de canalizare şi de introducere în subteran a reţelelor electrice, îmbunătăţirea serviciilor de apă şi amenajarea trotuarelor din comună.

În conferinţa de presă, liderii PSD Braşov au susţinut că schimbarea în Şinca Nouă este necesară deoarece, conform preşedintelui executiv, deputatul Marian Rasaliu, la primăria comunei "trebuie să vină un om cu studii, cu drag de comună şi oamenii ei", şi, conform şefului filialei, senatorul Marius Dunca, deoarece "în ultimii zece ani nu s-a făcut nicio investiţie pentru cetăţeni, decât în folosul celor care fac afaceri cu lemne în zona respectivă şi din jurul fostului primar".

Funcţia de primar al comunei Şinca Nouă a rămasă vacantă după ce câştigătorul din alegerile din septembrie 2020, liberalul Dumitru Flucuş, a optat pentru un mandat de deputat.

USR Braşov şi-a anunţat, în urmă cu o săptămână, candidatul, acesta fiind consilierul local Ioan Chiujdea din Şinca Nouă.

În ceea ce priveşte PNL Braşov, cele mai mari şanse pentru a candida la această funcţie le are actualul viceprimar cu atribuţii de primar, Adrian Ciocan, care şi-a asumat, public, această candidatură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.