Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, avertisment APOCALIPTIC: 'Este nouă ameninţare a Opoziţiei'. Ce se va întâmpla cu veniturile românilor

PSD2

Partidul Social Democrat atrage atenţia asupra unei ''noi ameninţări din partea Opoziţiei că, odată ajunşi la guvernare, vor tăia masiv veniturile românilor'', reprezentanţii PSD arătând că acesta este motivul pentru care partidele din opoziţie nu au vrut să semneze Pactul pentru bunăstare.

"Sfătuitorul preşedintelui Iohannis şi partenerul liberalei Hilde Brandl anunţă că 400.000 de bugetari vor fi daţi afară dacă PSD pleacă de la guvernare! Afaceristul Dragoş Anastasiu anunţă şi că plata pensiilor şi salariilor conform actualei legi nu se va mai întâmpla, deci oamenii nu îşi vor mai putea primi banii. Este o nouă ameninţare din partea Opoziţiei şi a celor apropiaţi lor că, odată ajunşi la guvernare, vor tăia masiv veniturile românilor! Este motivul pentru care nu au vrut să semneze Pactul pentru bunăstare şi motivul pentru care îşi doresc să preia puterea: să aducă ţara în sărăcie şi să elimine orice politică de sprijin pentru români pe care Partidul Social Democrat a implementat-o până acum", susţine PSD, pe Facebook.

Eugen Teodorovici, SCENARIU NEGRU: 'Dacă trece moțiunea de cenzură, nimeni nu va putea să închidă bugetul pentru anul viitor'


Un Guvern cu prim-ministru tehnocrat va ajunge la putere în 2020 în România, care iniţial va lua măsura disponibilizării a 400.000 de bugetari, iar ulterior se va lua decizia renunţării la cota unică de impozitare şi adoptarea impozitării progresive, le-a transmis marţi seară preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane, Dragoş Anastasiu, oamenilor de afaceri germani din România.

Acesta a argumentat aceste posibile măsuri prin faptul că în următorii cel puţin trei ani nu vor exista bani pentru plata pensiilor şi salariilor bugetarilor conform actualelor Legi a pensiilor şi a salarizării unitare, iar politicienii nu se vor atinge de pensii şi de salariile bugetarilor, astfel că singura măsură pentru Guvern de a obţine bani la buget ar rămâne renunţarea la cota unică de impozitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.