Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: BPN a aprobat candidații pentru cinci primării reședință de județ. Unul a stârnit controverse

PSD

Biroul Permanent Național al PSD a aprobat miercuri, 17 februarie, candidaturile pentru cinci primării reședință de județ. Romeo Rădulescu este propunerea pentru Râmnicu Vâlcea, o numire care a stârnit controverse.

Deputatul Romeo Rădulescu a devenit membru PSD în urmă cu doar o zi. Acesta demisionase în martie 2015 din PLR, din cauza votului din Parlament în cazul Șova, argumentând că nu se simte bine într-un partid care îi protejează pe corupți.

„Îmi afirm public dezamăgirea faţă de rezultatul votului din Senat, de miercurea trecută. Este, indiscutabil, motivul pentru care părăsesc Partidul Liberal Reformator. Parlamentarii nu sunt cu siguranţă mai presus de lege, ci ar trebui să fie un exemplu de respectare a Constituţiei. Nu ne putem prevala de regulamente pentru a salva diverse nume. Mereu am militat pentru oameni curaţi, fără dosare care să le păteze cariera, mai ales când e vorba de personaje puse în funcţii publice. Corupţii nu au ce căuta în politică şi administraţie. Este crezul de la care nu o să mă abat vreodată. Vâlcenilor şi tuturor celor care speră să aleagă corect, să pună în funcţii oameni oneşti, le transmit că se pot oricând baza pe mine. Am crezut şi voi crede mereu în cinste şi onoare”, declarase Romeo Rădulescu în momentul demisiei.

Astăzi, la doar o zi distanță de la înscrierea sa în partid, PSD a votat împotriva cererilor de reținere și arestare în cazul lui Mădălin Voicu, astfel că va fi curios de văzut cum a votat proaspătul membru PSD și dacă va demisiona din nou dintr-un partid care se opune cererilor justiției.

Ceilalți candidați aprobați de BPN al PSD sunt Lia Olguța Vasilescu la Craiova, Emil Moț la Slatina, Marius Screciu la Turnu Severin și Florin Cârciumaru la Târgu-Jiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.