Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Brașov: Moțiunea a fost doar o etapă în lupta noastră cu partidele austerității

PSD sigla

Această zi de joi va rămâne în calendare ca joia neagră pentru economia și democrația românească, susține PSD Brașov. „Această moțiune a fost doar o etapă în lupta noastră cu partidele austerității”, adaugă reprezentanții PSD Brașov, anunță MEDIAFAX.

Citește și: CNSAS provoacă un 'cutremur' politic: Colaborare cu Securitatea la vârful USR (surse)

„Haosul în care Klaus Iohannis aruncă azi țara, lăsând-o fără viziune și program de guvernare, fără guvern stabil, fără buget rectificat, în prag de iarnă și în pline alegeri prezidențiale va avea efecte devastatoare pentru economie și pentru imaginea României în plan extern. Această zi de joi va rămâne în calendare ca joia neagră pentru economia și democrația românească. PSD îi asigură pe toți românii că acest moment negru pentru țară va fi de scurtă durată, pentru că, în mai puțin de un an, vom reuși să scăpăm definitiv, prin votul la prezidențiale, locale și parlamentare de promotorii sărăciei și concedierilor. Până atunci, această moțiune a fost doar o etapă în lupta noastră cu partidele austerității”, se arată într-un comunicat transmis de PSD Brașov.

Reprezentanții PSD Brașov îndeamnă românii să studieze atent „lista rușinii, lista celor care au spus azi: DA, vrem salarii și pensii tăiate, DA, vrem peste 400.000 de concediați din sistemul public, DA, vrem să pedepsim mediul de afaceri și să stopăm programele pentru tineri antreprenori!”.

„PSD va căuta în Parlament cele mai bune soluții pentru a scurta cât mai mult perioada de haos și suntem convinși că avem forța să o facem. Votarea moțiunii de cenzură înseamnă începutul unei perioade de instabilitate și austeritate pentru România. Le cerem românilor să se mobilizeze la prezidențiale și să nu lase toată puterea în mâinile unui singur om, mai ales în mâna unuia care nu a făcut nimic pentru români timp de cinci ani. PSD va continua să lupte pentru fiecare român!”, se arată în același comunicat.

Daniel Morar și Mona Pivniceru, în dezacord cu decizia CCR privind războiul Parlament și ÎCCJ

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi pentru și cinci voturi împotrivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.