Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD București a ales înlocuitorul lui Bădulescu. Gabriel Mutu: Consilierii PSD vor fi excluși pe loc dacă nu-l votează!

Age Fotostock
functie

Președintele PSD București, Gabriel Mutu, a declarat luni pentru ȘTIRIPESURSE.RO că organizația social-democrată din Capitală a ales, cu majoritate de voturi, într-o ședință desfășurată luni seară, să-l susțină pe consilierul general Orlando Culea (PSD) pentru funcția de viceprimar al Capitalei în locul lui Aurelian Bădulescu.

„Avem procedurile indeplinite de a convoca o sedinta extraordinara a CGMB. Vom duce procedura la bun sfarsit cu riscul de a pierde viceprimarul. De fapt noi nu avem viceprimar, deci nu avem ce pierde. Noi vom avea o propunere pentru functia de viceprimar si pentru cine voteaza impotriva se vor aplica prevederile statutare, adica sa fie exclus din partid. Sper din tot sufletul ca toti colegii consilieri generali sa inteleaga ca nu ne jucam cu deciziile, asa cum dansii au fost sustinuti pe listele de consilieri generali de PSD, asa si dansii trebuie sa respecte deciziile partidului. Decizia de sustinere a unui coleg pentru functia de viceprimar a fost asumat de toți primarii de sectoare și de președinții de sectoare PSD. Atentionez colegii ca daca vor vota impotriva propunerii, vor fi excusi pe loc, nu exista niciun fel de alta varianta. Au fost doua propuneri, sectorul 2 l-a propus pe dl Orlando Culea, iar sectorul 3 l-a propus pe dl Honorius Circa. Votul majoritar a fost pentru colegul Culea Orlando”, a declarat liderul PSD București, Gabriel Mutu, pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit acestuia, inca nu s-a stabilit in PSD cand se va depune solicitarea de convocare a sedintei extraordinare de Consiliu General al Municipiului Bucuresti pentru schimbarea din functie a viceprimarului Aurelian Bădulescu (PSD) cu noua propunere de viceprimar Orlando Culea.

Citește și: Filială PSD pulverizată de demisii: Cătălin Rădulescu s-a retras din conducerea PSD Argeș alături de toată filiala municipală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.