Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Constanța:’sentinţă juridică nedreaptă şi aberantă, nefundamentată pe dovezi şi fapte’

Agerpres
PSD

Organizaţia judeţeană PSD Constanţa este "mai solidară ca oricând" cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea, în urma condamnării în prim instanţă de la ÎCCJ, social-democraţii constănţeni susţinând că este o "sentinţă juridică nedreaptă şi aberantă, nefundamentată pe dovezi şi fapte", "o decizie strâmbă, influenţată de protocoalele ilegale şi de presiunile străzii".

Într-un comunicat postat pe facebook, PSD Constanţa afirmă că "pârghii oculte au funcţionat din nou în defavoarea democraţiei şi justiţiei corecte".

"Ziua de joi 21 iunie a.c. va ramâne în istoria României moderne ca un moment negru, în care o sentinţă juridică nedreaptă şi aberantă, nefundamentată pe dovezi şi fapte a interferat nepermis cu viaţa politică a ţării. Într-o vânătoare neobosită împotriva formaţiunii politice care a câştigat categoric alegerile electorale, Partidul Social Democrat dar şi împotriva liderului său, preşedintele Liviu Dragnea, pârghii oculte au funcţionat din nou în defavoarea democraţiei şi justiţiei corecte, realizate doar pe bază de dovezi irefutabile şi nu pe denunţuri obţinute cu forţa", se arată în comunicat, conform agerpres

PSD Constanţa mai susţine că prin sentinţa ÎCCJ din 21 iunie, milioane de oameni "care cred în construcţia de succes a PSD" au fost "sfidaţi şi desconsideraţi".

"Milioane de oameni care cred în construcţia politica de succes a PSD şi care i-au acordat încrederea, în Parlament şi pentru Guvernul României au fost sfidaţi şi desconsideraţi de o decizie strâmbă, influenţată de protocoalele ilegale şi de presiunile străzii sprijinite de interese străine de interesele legitime ale României. Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Constanţa este mai solidară ca oricând cu preşedintele Liviu Dragnea şi conducerea legitimă a partidului, în încercarea de destabilizare îndreptată împotriva unei ţări aflate pe drumul său, de succes economic în cadrul Europei unite şi construirii unui viitor mai bun pentru cetăţenii României. Adevărul şi Justiţia vor triumfa în cele din urmă, iar dreptatea va fi restabilită", se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.