Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD continuă racolările din PNL: Un nou lot liberal a migrat în PSD Iași

PSD
PSD sigla

Doi primari şi un viceprimar din judeţul Iaşi, membri PNL, vor candida pe listele PSD, a anunţat vineri conducerea filialei ieşene a social-democraţilor. Este vorba despre primarul comunei Dobrovăţ Cătălin Martinuş, primarul localităţii Gropniţa, Ionel Oneagă şi de viceprimarul comunei Lespezi Lucian Marcu. Potrivit PSD Iaşi, cei trei reprezentanţi ai administraţiei locale au decis să susţină valorile social-democrate şi să candideze din partea PSD la alegerile locale viitoare.

PSD Iaşi anunţă că toţi cei 17 consilieri locali liberali din localităţile Dobrovăţ şi Gropniţa se vor înscrie în PSD

„Mă bucură venirea colegilor noştri primari de la Dobrovăţ şi Gropniţa, dar şi a tânărului viceprimar al comunei Lespezi. Sunt oameni apreciaţi în comunitate, cu proiecte şi investiţii importante atrase la nivel local. Mesajul meu pentru toţi primarii este unul foarte simplu. Cele mai mari investiţii din judeţul Iaşi s-au făcut în perioada administraţiilor social-democrate. Judeţul are nevoie de finanţări în toate domeniile, de strategii pe termen mediu şi lung, în care să existe predictibilitate şi coerenţă”, a declarat preşedintele PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru.

PSD Iaşi susţine că vor veni în partid în următoarea perioadă şi alţi administratori de comunităţi locale din judeţ

Pe 18 februarie, PSD Iaşi anunţa că primarul PMP de la Gorban şi edilul USR de la Mirceşti vor candida pe listele social-democraţilor. Filiala ieşeană a PNL a precizat cu câteva zile în urmă că nu va face alianţe cu PSD la alegerile locale în judeţul Iaşi, ţinta partidului fiind să câştige Primăria Iaşi, şefia Consiliului Judeţean, precum şi 60 de mandate de primari în cele 98 de localităţi ale judeţului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.