Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD dă cea mai mare lovitură în guvern: Femeia adusă de Adrian Câciu

Daniela Pescaru

PSD a dat o mare lovitură, marți, când a convins-o pe femeia care a făcut bugetul de stat în ultimii aproape 30 de ani. Daniela Pescaru a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă.

Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Daniela Pescaru a avut, de când s-a angajat la MF, un rol important la elaborarea bugetului. Ea a demisionat din funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor în noiembrie 2019, după ce PSD a pierdut puterea în urma moțiunii de cenzură.

Daniela Pescaru a început să lucreze la MFP în 1991, la Direcția Generală de Programare Bugetară, ca expert în domeniul de finanțare a autorităților și instituțiilor publice finanțate din bugetul de stat. În 2003 a fost numită șef serviciu Programarea bugetară a cheltuielilor de personal în sectorul bugetar, iar în 2007 director general adjunct Finanțe publice - domeniul programarea bugetară a cheltuielilor finanțate integral/parțial din bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat și bugetele fondurilor speciale, în 2009 preluând postul de director general. Ea a fost numită secretar de stat în 2014, prin decizie a premierului PSD de atunci, Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.