Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD da o noua lovitura ALDE. Suntem ca in fata tancului sovietic cu un pistol cu apa

PSD da o noua lovitura celor de la ALDE. Camera Deputatilor a stabilit structura noului Birou Permament (BP) din care ALDE nu va mai face parte. Deputatul Steluta Cataniciu a anuntat ca va contesta aceasta decizie pe care o catalogeaza drept un abuz.

"Noi, grupul ALDE am ramas fara functia de chestor. As vrea sa va spun ca in mod absolut nelegal si ma refer la dispozitiile regulamentului Camerei Deputatilor.

Structura BP-ului se stabileste in functie de configuratia politica a Camerei Deputatilor. La aceasta ora in BP grupul PSD, luand functia de chestor de la grupul ALDE are 8 reprezentanti in Biroul Permanent, ceea ce inseamna din 13 membri, cu mult mai mult de 50%.

N-as vrea sa va supar ca la cat de multi sunteti, stiti cum e, esti ca in fata tancului sovietic. Nu poti cu un pistol cu apa sa vi si sa negociezi, ce sa negociezi cand spuenti ca este postul dumneavoastra", a spus Cataniciu, care a ocupat sesiunea trecuta functia de chestor in BP din partea ALDE.

Aceasta a subliniat ca stia, inclusiv de la soferi, ca a deranjat la audierea Cristinei Guseth in Comisia Juridica si se astepta sa fie schimbata, dar nu sa piarda ALDE functia pe care o detinea.

"Stiam dupa Comisia Juridica din 16 noiembrie ca am deranjat foarte mult si ca voi fi schimbata. Se vorbea si printre soferii nostri la garaj si printre cei din staff-ul tehnic. Era vorba ca acest post sa revina grupului ALDE, nu subsemnatei.

Va anunt ca eu voi ataca aceasta hotarare a Parlamentului pentru ca nu mi se pare normal ce faceti. Este un abuz de drept faptul a ati luat grupului ALDE aceasta functie de chestor si PSD are acum 8 membri in BP", a conchis aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.