Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, dat în judecată de Primăria Timişoara

PSD

Primăria Timişoara a dat în judecată PSD pentru neplata chiriei pentru clădirea în care filiala judeţeană Timiş a partidului funcţionează de mai bine de doi ani.

PSD Timiş a închiriat o clădire de 957 mp şi 1360 mp curte aferentă, în zona centrală a Timişoarei, cu 1462,63 lei pe lună. De doi ani, partidul nu a plătit niciun leu din chiria datorată către bugetul local al Timişoarei. Datoria totală a PSD Timiş către bugetul Timişoarei este de 44.527 lei, suma cumulată reprezentând chiria neplătită din septembrie 2013 până în prezent şi majorările conform contractului. Conform contractului, social-democraţii ar fi trebuit evacuaţi demult din sediul care aparţine municipalităţii.

Potrivit site-ul Judecătoriei Timișoara, există un proces deschis de muncipalitatea timișoreană împotriva PSD, prin care se dorește rezilierea contractului de închiriere dintre cele două părți sau, cel puţin, recuperarea sumelor datorate.

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș, Lucian Ursulețu, a declarat pentru pressalert.ro: „Noi nu am primit din partea Judecătoriei Timişoara nicio notificare cum că am fi fost daţi în judecată. Apare pe site-ul instanţei cum că a fost demarată o acțiune, la reclamant apărând primarul Municipiului Timişoara. Cert este că noi, în cazul în care vom pierde acest proces, trebuie să ne recuperăm investiţia. Trebuie să găsim o cale să recuperăm investiţia. Suntem daţi în judecată, la rândul nostru noi trebuie să ne recuperăm investiţia făcută într-o clădire a Municipiului Timişoara. Cum vom recupera această investiţie rămâne de văzut.”

Vezi şi: Filială judeţeană a PSD, acuzată că ocupă abuziv o clădire

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.