Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD desființează negocierile Dreptei: 'Guvernul CDR 2.0, unde liberalii sunt de umplutură'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

În urma negocierilor pentru formarea majorității guvernamentale, „Orban și-a negociat un scaun doar pentru el”, spun reprezentanții PSD, care îl compară pe președintele PNL cu un alt „Ludovic celebru”. În rest, spun cei de la PSD, a fost de acord „cu nașterea Guvernului CDR 2.0”.

Social-democrații îl compară pe președintele PNL, Ludovic Orban, cu regele Franței, Ludovic al XV-lea.

„Pe modelul unui alt Ludovic celebru („după mine, potopul”), Orban și-a negociat un scaun doar pentru el - șefia Camerei Deputaților. În rest, a fost de acord cu nașterea Guvernului CDR 2.0, unde liberalii sunt de umplutură!”, spun reprezentanții PSD pe pagina lor de Facebook.

Semnalul tras de cercetători: 'Dacă nu acţionăm acum, vor urma noi valuri ale infecţiei, cu consecinţe negative mai grave'

Potrivit PSD, Dan Barna și Dacian Cioloș conduc un Cabinet unde „premierul este de paie”, iar România trebuie să-și pună centura de siguranță, „fiindcă piloții dezastrului se așează la butoane”.

„Guvernul CDR 2.0 se anunță o reeditare a celei mai negre perioade din istoria post-decembristă a țării: sărăcie, șomaj, proteste sociale, austeritate și criză economică! Liderii Dreptei își urează #Ciolan împlinit, lăsând pentru restul românilor #Covid nesfârșit!”, mai scriu cei de la PSD.

Reprezentanții PNL s-au întâlnit, din nou, duminică, pentru negocieri în realizarea noului guvern. Premierul susținut de coaliția PNL - USR PLUS - UDMR, Florin Cîțu, spunea, sâmbătă seara, că speră ca negocierile să se termine duminică sau cel târziu luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.