Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD discută strategia pentru alegerile locale la Comitetul Executiv Național

sefi%20PSD%20Botosani[1]

Social democrații se întâlnesc joi, 28 ianuarie, la Sinaia unde se va desfășura Comitetul Executiv Național al PSD, în care se vor lua decizii cu privire la alegerile locale din 2016 și cine vor fi candidații.

Tot în cursul zilei de astăzi, de la ora 10.30,  se va desfășura reuniunea Grupurilor Parlamentare din Senat şi Camera Deputaţilor,  la Hotel Mara din Sinaia, iar de la ora 14.00 ședinţa Grupurilor separate – Senat şi Camera Deputaţilor, la Hotel Mara din Sinaia (Strada Toporaşilor, nr. 1A, Judeţul Prahova);

Comitetul Executiv Național va începe de la ora 16.00. Social democrații trebuie să decidă dacă vor merge la alegeri în alianță cu UNPR. Pe de altă parte, Liviu Dragnea a amenințat în ultimele zile că PSD va boicota alegerile dacă legea electorală va fi modificată și primarii vor fi aleși în două tururi de scrutin.

Nici UDMR-ul nu susține modificarea legii electorale, deși PNL a făcut numeroși pași în acest sens.

rim-ministrul Dacian Cioloș se va întâni, săptămâna viitoare, cu liderii partidelor politice pentru a discuta pe tema alegerilor primarilor.

Anunțul a fost făcut de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, la finalul ședinței Executivului de miercuri, 27 ianuarie. Președintele Klaus Iohannis a declarat duminică, 24 ianuarie, că ideea organizării alegerilor locale în două tururi este o idee „foarte bună”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.