Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD este somat să-i plătească campania lui Victor Ponta

lansare victor ponta

Prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi îl somează pe Liviu Dragnea să plătească datoriile pe care PSD le are la Primăria Capitalei, pentru lansarea campaniei prezidențiale a lui Victor Ponta de pe Arena Națională.

„Îi cer public domnului Liviu Dragnea ca PSD să plătească de urgență datoria către Primăria Capitalei pentru lansarea campaniei prezidențiale a domnului Victor Ponta de la Arena Națională. Nici până acum banii suportați de bucureșteni nu au fost achitați de PSD. Înainte de a da lecții despre democrație, uitând că a promovat Ordonanța traseismului politic, domnul Dragnea trebuie să explice care era urgența pentru bucureșteni de a fost nevoie să se cheltuiască 245.346 de lei din bugetul Capitalei pentru celebra lansare faraonică de pe Arena Națională”, se arată în comunicatul de presă.

Cristian Bușoi arată că datoria social-democraților către Primăria Capitalei ar fi rămas secretă dacă fostul primar Sorin Oprescu nu ar fi fost arestat. Dezvăluirea a fost făcută de Curtea de Conturi, care mai arată că o parte din cheltuieli au fost achitate ilegal de PMB, din banii bucureștenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.