Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD EXTINDE lista cu argumente pro suspendării lui Iohannis - Noul șef al DIICOT, pe listă

Agerpres
PSD

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu a declarat, marti, că opțiunea suspendării președintelui Klaus Iohannis se menține în interiorul PSD, conform Hotnews.ro.

Întrebat de presă care ar fi motivele unei eventuale suspendări, social- democratul a enumerat nemulțumirile create de președintele Klaus Iohannis.

"Această opțiune există ( a suspendării președintelui, nr). Avem cazul procurorului șef al DIICOT, a fost propus de ministrul Justiției, a trecut de CSM printr-un aviz pozitiv, și sunt două sau trei săptămâni de când el nu este desemnat în funcție și se preferă un interimat care nu are legitimitatea necesară. Este un argument. Un alt argument. Sunt foarte multe acte normative care sunt blocate prin atacuri repetate la CCR (...) Există drepturi pentru toți, dar când un drept este exercitat abuziv, se numește abuz de drept și el este sancționat și în civil și în penal", a declarat senatorul PSD.

Citește și: Fără CIRC în Parlament - Comisia de regulament a Camerei Deputaţilor dă LIBER sancționării parlamentarilor scandalagii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.