Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD face bilanțul cheltuielilor PNL la o lună de guvernare: 'Peste 10 miliarde de lei irosiți din munca și buzunarele românilor!'

pn psd pnl

PSD a făcut bilanțul cheltuielilor făcute de PNL prin măsurile luate în prima lună de guvernare printre care dublarea ritmului de îndatorare și majoararea datoriei publice prin defavorizarea leului. În total, spun social-democrații, PNL a cheltuit peste 10 miliarde de lei din buzunarele românilor.

„Am arătat bilanțul primei luni de guvernare PNL: creșterea deficitului bugetar peste limita admisă, dublarea ritmului de îndatorare, devalorizarea abruptă a leului, dobânzi din ce în ce mai mari!

Citește și: 100 de sindicaliști SCANDEAZĂ la CCR față de transferul contribuțiilor la angajat: 'Răbdarea noastră are o limită! De mai bine de un an așteptăm să judecați!'

Să vedem acum cât ne-a costat pe toți această aventură PNL: 4,6 mld. de lei creșterea împrumuturilor față de luna anterioară; 4,78 mld. de lei (1 mld. de euro) cheltuiți de BNR pentru evitarea prăbușirii monedei naționale; 700 mil. de lei majorarea datoriei publice ca efect al devalorizării leului; 100 mil. de lei costuri suplimentare la împrumuturile viitoare în urma creșterii riscului de țară; 34,8 mil. de lei majorarea dobânzilor la împrumuturile Guvernului după declarațiile aiuritoare ale ministrului Finanțelor.

Total: peste 10 miliarde de lei irosiți de PNL într-o singură lună, din munca și buzunarele românilor!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.