Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD face un nou transfer: 'Vreau să fiu o voce în plus pentru susţinerea programului de guvernare'

PSD2

Fostul senator Daniel Savu anunţă, vineri, pe facebook, că şi-a reluat activitatea politică în PSD, susţinând că vrea să lupte alături de echipa social democrată împotriva abuzurilor şi statului paralel, a manipulării şi poliţiei politice.

''Mă bucur să vă anunţ că mi-am reluat activitatea politică în PSD. Mi-am dorit să revin şi, sincer vă spun, mi-a lipsit poza asta. Am convingerea că aici este locul meu, pentru că am fost întotdeauna un om de stânga şi cu siguranţă aşa voi rămâne, indiferent de vremuri sau evenimente'', afirmă Daniel Savu, care a fost în trecut şi lider al organizaţiei judeţene PSD Prahova.

Citește și: Mult sub PRO TV și Realitatea! Ce datorii are Antena 3 față de statul român

Acesta spune că, la propunerea lui Codrin Ştefănescu, va activa în organizaţia PSD Sector 4.

''La propunerea lui Codrin Ştefănescu de a activa în PSD Bucureşti, am ales organizaţia PSD Sector 4, condusă de primarul Daniel Băluţă, pe care îl apreciez foarte mult. Mulţumesc pe această cale noilor mei colegi pentru modul deosebit în care m-au primit şi vreau să le spun că sunt absolut determinat să pun umărul alături de ei. Mulţumiri speciale către PSD Prahova pentru recomandarea pe care mi-au dat-o, dar şi prietenilor din conducerea centrală a PSD pentru încrederea acordată. Nu în ultimul rând, vreau să le transmit tuturor celor care m-au oprit pe stradă în această perioadă sau mi-au transmis mesaje, m-au încurajat, mi-au pus întrebări şi mi-au spus păsurile lor, că le-am ascultat sfatul şi vorbele lor au contat în mod special'', spune Daniel Savu.

Citește și: Propunere din interiorul Guvernului Dăncilă! Cine dorește reducerea TVA-ului

Savu susţine că alături de PSD va lupta în continuare împotriva abuzurilor şi statului paralel.

''În această perioadă deosebit de importantă pentru noi toţi, vreau să fiu o voce în plus pentru susţinerea programului de guvernare, în care cred foarte mult ca fiind singura soluţie viabilă şi corectă pentru România. Am convingerea că este de datoria mea să merg mai departe, alături de echipa PSD, în lupta împotriva abuzurilor şi statului paralel, a manipulării şi poliţiei politice, inclusiv a manifestărilor generate de aceste fenomene'', mai arată Daniel Savu, în postarea de pe facebook.

Citește și: Rata șomajului a scăzut! În curând se vor putea face din ce în ce mai multe angajări

În martie 2016, senatorul Daniel Savu anunţa că demisionează din grupul PSD, devenind parlamentar independent. Spunea la acea vreme că demisia sa este un act de protest, un semnal de alarmă pe care îl trage asupra faptului că în organizaţia Prahova a PSD nu se respectă criteriile de integritate, ''iar organizaţia PSD a devenit la Prahova o afacere de familie". În august 2016, Savu s-a înscris în Partidul România Unită (PRU), după ce de la demisia din PSD activase ca senator independent. În martie 2017, Daniel Savu a demisionat din PRU.

Citește și: Mult sub PRO TV și Realitatea! Ce datorii are Antena 3 față de statul român .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.