Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Constanţa:'Trebuie să spargem geamurile la Primărie, asta înseamnă opoziţie?'

felix stroe

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, susţine că votarea unor proiecte iniţiate de social-democraţi prin Consiliul Local Municipal Constanţa nu înseamnă că alianţă cu PNL, scrie news.ro.

“Faptul că PSD iniţiază proiecte de hotărâri, faptul că PSD îşi trece nişte proiecte prin vot în Consiliul Local nu înseamnă că suntem în alianţă cu PNL. Dumneavoastră vedeţi opoziţia numai cu dat în cap, dat foc la oraş? Mi se pare foarte normal ca despre buget, despre bugetarea proiectelor votate să porţi discuţii cu primaru. Cine să poarte discuţii cu primarul? Preşedintele organizaţiei municipale şi Costin Răsăuţeanu care este liderul consilierilor. Nu înseamnă că s-a făcut blat, că PNL-PSD... Trebuie să spargem geamurile la Primărie, asta înseamnă opoziţie?”, a declarat Felix Stroe.

Liderul organizației municipale PSD Constanța, Ion Dumitrache, a adăugat:

“Referitor la relaţia cu primarul Constanţei, este una civilizată. Noi avem mulţi consilieri, am reuşit să trecem proiecte de hotărâri. Cred că e prima dată în istoria post-decembristă când un partid aflat în opoziţie trece proiecte de hotărâri în Consiliul Local, cu opt consilieri. Am trecut amendamente, foarte multe alte observaţii pe buget, pertinente şi luate în calcul şi adoptate în Consiliu”, a explicat Ion Dumitrache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.