Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Giurgiu a dat rezoluţii de susţinere a Guvernului Grindeanu şi a lui Liviu Dragnea

psd sigla

Organizaţia PSD Giurgiu a dat în această săptămână două rezoluţii prin care sprijină în unanimitate Guvernul Grindeanu şi acordă un vot de încredere preşedintelui social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Am avut în această săptămână o şedinţă cu comitetul judeţean executiv al partidului, în care am dat o rezoluţie prin care sprijinim în unanimitate Guvernul Grindeanu pentru că acest guvern legitim ales de cetăţenii României trebuie să-şi continue programul, program care pe noi, administraţia publică din judeţ, ne ajută foarte mult. Am mai dat o rezoluţie, un vot de încredere domnului preşedinte Dragnea, care a condus două campanii electorale, magistral aşa spune, rezultatele le ştim cu toţii, şi care a făcut programul de guvernare aproape cap-coadă, iar noi, organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu, susţinem în continuare pe domnul Dragnea. Se bucură de votul nostru şi de aprecierea noastră", a declarat, vineri, pentru Agerpres, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PSD, Marian Mina, preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

El spune că cei din organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu "se disociază total" de declaraţiile primarului Mihai Chirica de la Iaşi şi consideră că acesta ar trebui "exclus" din partid. "Consider că dacă dânsul avea nemulţumiri, normal era să vină să le vorbească în CEX, nu la toate televiziunile, că dacă am face fiecare, ne-am spune nemulţumirile la posturile naţionale, asta nu înseamnă nimic, nu aşa se rezolvă lucrurile, decât prin dialog şi conform statutului. Aşteptăm şi noi, ca şi restul organizaţiilor din ţară, să se ia măsuri conform statutului, părerea mea este că trebuie exclus din partid. Din ce ştiu, toată ţara susţine Guvernul Grindeanu şi pe domnul preşedinte Dragnea, o să vedeţi că marea majoritate a judeţelor au adoptat aceeaşi rezoluţie de susţinere a Guvernului Grindeanu şi a domnului preşedinte Dragnea. Eu vorbesc cu colegii mei din ţară, preşedinţi de organizaţii şi Consilii Judeţene, şi până acum eu nu am auzit pe nimeni să susţină altceva în afară de domnul Dragnea şi domnul Grindeanu, inclusiv la Iaşi să ştiţi că sunt discuţii", a adăugat Marian Mina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.