Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Gorj: Gara din Târgu Jiu va fi modernizată

Inquam Photos / Octav Ganea
sigla PSD ciolacu

Staţia CF Târgu Jiu va intra, în perioada următoare, în lucrări de modernizare după ce Guvernul a aprobat lista celor 47 de staţii feroviare din ţară care vor fi reabilitate, a anunţat, miercuri, biroul de presă al Partidului Social Democrat (PSD) Gorj.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Gorj, în perioada imediat următoare va fi elaborată documentaţia tehnico-economică pentru staţia CF Târgu Jiu. Pe lângă reabilitarea staţiei propriu-zise din municipiul reşedinţă, vor mai fi efectuate lucrări la nivelul podurilor, podeţelor şi tunelurilor, precum şi reparaţii pe toată reţeaua de cale ferată din judeţ.

"Guvernul PSD a aprobat lista celor 47 de staţii CF din ţară, printre care şi cea din Târgu Jiu, care intră în lucrări de modernizare. Astfel, în perioada imediat următoare va fi elaborată documentaţia tehnico-economică pentru staţia CF Târgu Jiu, iar odată cu finalizarea lucrărilor, gorjenii vor beneficia de cele mai moderne condiţii privind transportul feroviar! De asemenea, în planul investiţional sunt prevăzute lucrări de reabilitare la nivelul podurilor, podeţelor şi tunelurilor, trecerile la nivel cu calea ferată şi reparaţii pe liniile de cale ferată pe toată reţeaua de cale ferată din judeţ, finanţare obţinută prin Programul Transport 2021-2027", se arată în comunicatul PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.