Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Harghita anunță că îl susține în continuare pe Liviu Dragnea la șefia partidului

PSD

Organizaţia judeţeană PSD Harghita a adoptat, vineri, în cadrul unei conferinţe extraordinare, o rezoluţie de susţinere a lui Liviu Dragnea la şefia partidului şi a programului de guvernare şi a aprobat lista de delegaţi la congresul extraordinar al PSD, din data de 10 martie.

Citeşte şi: Nu se mai SCHIMBĂ nimic: Klaus Iohannis a semnat promulgarea a două legi IMPORTANTE

Preşedintele PSD Harghita, Mircea Duşa, a declarat pentru AGERPRES că în rezoluţia adoptată se reafirmă susţinerea organizaţiei judeţene pentru preşedintele partidului, Liviu Dragnea, dar şi pentru programul de guvernare şi menţinerea acelor obiective importante, care sunt în folosul cetăţenilor.

"Într-un paragraf am menţionat faptul că ne exprimăm în continuare susţinerea pentru preşedintele Liviu Dragnea, iar în următoarele obiective pe care le-am adoptat în rezoluţie ne referim la susţinerea în continuare a programului de guvernare, aşa cum a fost aprobat el de Parlament la învestirea Guvernului, cu menţinerea acelor obiective importante care sunt în folosul cetăţenilor şi, în primul rând, domeniul sănătăţii, domeniul învăţământului şi domeniul economic, în ceea ce priveşte susţinerea şi crearea condiţiilor pentru creştere economică, dezvoltarea industriei româneşti, astfel încât ponderea în Produsul Intern Brut să fie cît mai mare. De asemenea, ne-am exprimat încă o dată convingerea că obiectivele din programul de guvernare sunt importante pentru populaţie şi ele trebuie realizate la termenele pe care le-am stabilit în programul de guvernare", a declarat Mircea Duşa.

El şi-a exprimat speranţa că congresul extraordinar al partidului va fi un eveniment politic important, "care va fundamenta deciziile de dezvoltare a României pe o perioadă lungă, de cel puţin zece ani, astfel încât ceea ce aşteaptă populaţia de la Partidul Social Democrat şi de la guvernarea social-democrată să se realizeze în practică".

Porivit lui Mircea Duşa, organizaţia PSD Harghita va avea 21 de delegaţi la congres, conform normei de reprezentare stabilită de Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.