Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îi cere primarului Emil Boc să demisioneze

Deputatul social-democrat Aurelia Cristea, liderul filialei municipale PSD Cluj-Napoca, îi cere primarului Emil Boc sa îsi dea demisia, considerând ca acesta ar trebui sa plateasca astfel pentru ca un fost ministru al cabinetului sau, de pe vremea când era premier, este acuzat de coruptie în trei dosare.

Potrivit unui comunicat al PSD Cluj, citat de AGERPRES, cazul Elenei Udrea, care este în prezent acuzata de coruptie în trei dosare, este un eveniment unic în istoria de 100 de ani a statului român.
'Directia Nationala Anticoruptie a cerut aviz de la Camera Deputatilor pentru încuviintarea urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive, a unui fost ministru al cabinetului Boc, deputatul Elena Udrea, în trei dosare de coruptie! Emil Boc, fost prim-ministru al României, primarul capitalei Transilvaniei, tinut de mâna simbolul mafiei politice a ultimilor zece ani din România, Elena Udrea, pastorind în propriul guvern ministri implicati în caracatita coruptiei. (...) În acest context, îi cerem public demisia, sa-si asume starea de coruptie generalizata a guvernului pe care l-a condus si sa explice clar acuzatiile de coruptie, trafic de influenta, mita, de care sunt acuzati ministrii cabinetului sau', a declarat Aurelia Cristea.
Social-democratii clujeni îl mai acuza pe Emil Boc de caracter duplicitar, manifestat prin alegerile politice facute în ultima vreme când, desi a fost ales primar pe listele PDL, s-a înscris în fundatia Miscarea Populara, apoi a sustinut PMP si pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, iar acum 'încearca disperat sa-si salveze mandatul politic acceptând palaria politica a PNL'.
În acest context, Aurelia Cristea îi transmite edilului Emil Boc ca în acest context nu mai are calitatea morala de a-i reprezenta pe clujeni. 'Azi, dupa dezvaluirile doamnei Elena Udrea si deschiderea a trei dosare pe numele ei, cu solicitarea de încuviintare a arestarii catre Parlamentul României din care fac si eu parte, aleasa de clujeni, va cer oficial, domnule Boc, sa va dati demisia de îndata din fruntea Primariei Cluj-Napoca. Nu mai aveti calitatea morala sa-i reprezentati pe clujenii de buna credinta, care îsi platesc taxele corect pentru a sustine dumneavoastra persoane acuzate si condamnate pentru coruptie si nici pe cei carora le-ati taiat salariile si le-ati închis scolile si spitalele ca sa se poata îmbuiba reteaua mafiota pastorita de dumneavoastra', declara Aurelia Cristea.
Aceasta anunta si ca renunta la solicitarea, pe care o adresare primarului în cursul zilei de miercuri, 4 februarie, de a organiza o întâlnire cu parlamentarii clujenii pentru proiectele comunitatii. Aurelia Cristea afirma ca nu mai doreste sa participe la o asemenea întâlnire deoarece nu vrea sa mai acorde 'niciun credit unei persoane care a plimbat mereu de mâna coruptii'. 'Aceasta întâlnire poate avea loc cu participarea consilierilor locali si a altor persoane de buna credinta din Primaria Cluj-Napoca', a mai afirmat deputatul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.