Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD în derivă la Ploieşti: Peste 1000 de pesedişti au trecut la PNL

Traseism_politic

PNL Ploieşti se confruntă cu o avalanşă de cereri de înscriere în partid, după ce organizaţia locală a PSD pur şi simplu s-a dezintegrat.

Vezi și: Răsturnare de situație în dosarul spionilor lui Kovesi. Ce au decis judecătorii

Vezi și: Rareș Bogdan, după alegerea lui Trump ca președinte: Asta reprezintă cu adevarat FORŢA Americii

Dezastrul din PSD Prahova, organizaţie condusă în trecut cu mână forte de baronul Mircea Cosma, a început odată cu demisia vicepreședintelui PSD Ploieşti, Donald Constantin, nemulţumit de oamenii promovaţi pe liste pentru a ajunge în Parlament.

“În listele cu propuneri pentru parlamentare nu s-a ţinut cont de dorinţa membrilor PSD de la municipiu. În consecinţă, eu fiind un reprezentant respectabil al organizaţiei ploieştene, sunt în consens cu colegii mei şi, ca atare, îmi depun oficial demisia din partid”, declara Donald Constantin la începutul acestei săptămâni.

Acesta s-a înscris astăzi în PNL, fiind urmat şi de alţi PSD-işti, printre care şi de şefi ai organizaţiilor PSD de cartier, cu organizaţii cu tot, care ar cumula în total peste 1000 de persoane. Lor li se adaugă şi mai mulţi pesedişti cu funcţii de conducere în entităţi subordonate Primăriei Municipiului Ploieşti.

Întrebat dacă demisionarii din PSD vor fi primiţi în PNL, Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, a răspuns: “Sunt bineveniţi în PNL toţi oamenii oneşti care vor sa facă din Ploieşti un oraş aşa cum noi toţi ne dorim”.

Replică de la PSD Ploiești

”Față de articolele de presă apărute în ultimul timp în presa locală care anunță disfunctionalități ale organizației locale PSD Ploiești, vă informăm pe această cale că organizația municipală funcționează în continuare în parametrii normali. În această perioadă punem la punct calendarul acțiunilor pentru campania electorală, campanie în care vor fi angrenați toți membri de partid.

Pe această cale dorim să dezmințim numărul de demisii speculat în mediile publice prahovene de persoane care încearcă să destabilizeze organizația noastră în pragul alegerilor parlamentare. În realitate, la secretariatul PSD Ploiești au fost înregistrate doar 30 de demisii, toate persoanele fiind angajate ale SGU Ploiești.

PSD Ploiești va continua să lucreze pentru ploieștenii care ne-au acordat de atâtea ori încrederea. Avem un proiect pentru Ploiești și acest proiect trebuie pus în aplicare prin activitatea noastră conjugată.

Pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 ne-am propus să ne clasăm pe primul loc în preferințele ploieștenilor, iar acest rezultat se obține doar prin muncă și unitate. În echipa noastră au loc toți cei care cred în valorile social democrate. Ploieștiul a demonstrat la ultimele alegeri locale că a mers pe cartea social-democrației și promitem să nu ne dezamăgim susținătorii.”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.