Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD începe asaltul local asupra șefilor liberali din administrațiii. Gheorghe Flutur, luat la țintă pentru starea centurilor

Inquam Photos - George Călin
Inquam Gheorghe Flutur

Președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, acuză luni, într-un comunicat de presă, că liderul CJ Gheorghe Flutur (PNL) anunța în 2020 că și-a asumat să se ocupe de centurile ocolitoare ale oraşului Gura Humorului şi municipiilor Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, însă nici acum acestea nu au fost date în folosință.

„Suntem în 2023...şi deşi în discursurile anului 2020 aceste centuri erau date ca şi gata, iată că la ele se lucrează la fel de "intens" ca pe drumurile judeţene. Nu mai amintim de acele drumuri judeţene pentru care domnia sa a primit bani începând din 2017 de la PSD şi care nu-s gata nici până în ziua de azi, dar vom face referire numai la drumurile judeţene 208B şi 291A. Starea acestor drumuri o cunoaşte dl Flutur? După atâţia ani în fruntea CJ Suceava cum poate explica starea deplorabilă a drumurilor respective? Lipsa de interes şi investiţii în aceste drumuri judeţene este cumva o sancţiune aplicată de CJ Suceava primarilor PSD care conduc comunele prin care aceste drumuri trec? Şi ne referim aici la comunele Hănţeşti, Zamostea, Zvoriştea, Grămeşti, a căror edili sunt din partidul nostru. Sau dumnealui, fiind atât de "preocupat" de autostrada A7, a uitat care îi este fişa postului?”, spune liderul județean PSD, în comunicat.

„Pentru a-l readuce cu picioarele pe pământ îi reamintim că autostrada A7 este începută de către ministrul PSD al Transporturilor, dl Sorin Grindeanu şi tot el o va finaliza pentru că asta este în fişa postului său. De drumurile judeţene se ocupă preşedinţii de consilii judeţene, după cum de cele comunale se ocupă primarii de comune. Felul în care arată drumurile din subordinea fiecăruia, arată cât de gospodar este fiecare în parte. Cât despre centurile pe care dumnealui se lăuda în 2020 că le va face până la sfârşitul mandatului, acestea rămân mai departe pe hârtie după cum tot pe hârtie au rămas aproape toate proiectele anunţate în campania electorală de acum 3 ani. Totodată specificăm că acest demers este făcut în sprijinul şi la îndemnul cetăţenilor care circulă pe drumurile amintite, drumuri aflate în administraţia CJ Suceava şi pe care aceştia îşi distrug maşinile de ani de zile”, a adăugat Ioan Stan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.