Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD ÎNCHIDE definitiv subiectul Cătălin Ivan: De când NU mai este membru al partidului - VIDEO

Catalin Ivan - stirileprotv.ro

Europarlamentarul Cătălin Ivan nu mai este membru PSD, acest subiect fiind închis, a declarat luni purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Adrian Dobre.

Citește și: Exclus din PSD, Ivan îl AMENINȚĂ pe Dragnea: 'Va avea o SURPRIZĂ'

"Aşa cum a precizat şi dl preşedinte Liviu Dragnea, aşa cum ştim şi noi, dl Cătălin Ivan nu mai este membru de partid de cel puţin un an de zile, el a părăsit Organizaţia sectorului 1 Bucureşti, lucrurile sunt foarte clare din acest punct de vedere. Sigur, dl Ivan pretinde în continuare că ar fi coleg cu noi. Noi, conform documentelor pe care le avem la dispoziţie, ştim că acest lucru nu mai este adevărat. Această poziţie a dlui Ivan este o poziţie personală. Îi aparţine în exclusivitate, este dorinţa domniei sale. Din punctul nostru de vedere, dumnealui nu mai este membru de partid", a precizat Dobre, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD, potrivit Agerpres.

Citește și: PSD, reacție după ce DNA a clasat acuzația de folosire a influenţei în dosarul OUG 13

Întrebat în legătură cu ultima postare pe Facebook a europarlamentarului, conform căreia în octombrie 2015 el s-a transferat la Organizaţia PSD Dobrovăţ, de unde a fost convocat şi a şi votat ca membru PSD cu drepturi depline, Dobre a spus: "Înţeleg preocuparea faţă de dl Cătălin Ivan, dânsul este în continuare europarlamentar, dar nu mă puneţi să comentez ceea ce spune o persoană care nu mai este membră a PSD. Este un subiect închis pentru noi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.