Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, înfrângere în Comisia de Apărare. Raețchi: Gogomănie de propunere legislativă

PSD2

Un proiect de lege depus de 23 de parlamentari PSD, prin care se înființa Garda Civilă, a fost respins azi, în Comisia de Apărare a Camerei Deputaților. Vicepreședintele Comisiei, liberalul Ovidiu Raețchi a ironizat inițiativa PSD, spunând că este "o gogomănie" prin care primarii primeau în subordine un fel de armată personală:

"Până și pesedistii din Comisia de Apărare a Camerei Deputaților au votat acum, în bloc, in Comisie, împotriva gogomăniei de propunere legislativă privind Garda Civilă. Un proiect inițiat de 23 de parlamentari PSD prin care primarii primeau in subordine un soi de armata personala (vă dați seama ce fanfară, ce dansuri, ce salturi mortale la trapez, ce clovnerii și giumbușlucuri ar fi pregătit Gabriela Firea cu bieții militari, daca primea o Armata? Unde mai pui că înființa și o firma de armament a Primăriei Capitalei și împărțea gratis tancuri, pe bază de voucher). Un proiect prin care sistemul național de apărare era bulversat complet prin suprapuneri și ambiguități. Sper că și la votul final pesedistii se vor păstra în limita normalității și că Dragnea nu visează, totuși, la o structura militară în care să-și integreze - pentru mai multa respectabilitate - prietenii interlopi", a scris Raețchi pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Liderul PSD, taxat dur: 'A păstra miniştri care sunt contestaţi la Bruxelles înseamnă să fii SURD şi ORB politic' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.