Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD insista pe reluarea votului pentru legea lui Dragnea. O decizie se va lua miercuri

romaniatv.net
dragnea parlament

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor va decide miercuri dacă se reia votul la cele şapte proiecte supuse săptămâna trecută votului electronic, printre care se numără şi proiectul de lege privind promovarea demnităţii umane, iniţiat de liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni secretarul Camerei, Marcel Ciolacu.

"S-a discutat o solicitare din partea liderului grupului PSD, cu privire la votul de săptămâna trecută, o solicitare privind votul pe cele 7 legi care au fost votate electronic la ultima sesiune de vot de miercurea trecută. Deoarece există o diferenţă evidentă între numărul raportat de către soft ca fiind prezenţi şi numărul adunat pe listing după procedura de vot a celor prezenţi. Decizia finală va fi luată miercuri în cadrul Biroului permanent, după ce fiecare membru al Bp va consulta raportul secretarului general al Camerei cu privire la votul electronic", a afirmat Ciolacu, la finalul şedinţei de luni a Biroului permanent.

El a adăugat că Bp va decide miercuri "dacă soft-ul respectă Regulamentul Camerei Deputaţilor".

Ciolacu a explicat că în prezent există date conform cărora 14 deputaţi au intrat în sală în timpul procedurii de vot electronic, au făcut prezenţa, apoi au plecat, cu toate acestea apar ca şi prezenţi la vot.

"Până când vom lua o decizie cu privire la respectarea regulamentului a acestui sistem de vot, votul electronic va fi suspendat. Vom vota deschis. Noi vom solicita ca în această perioadă cvorumul să fie calculat pe vechiul sistem de vot", a precizat Ciolacu.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.