Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD insista: PNL are datoria morala sa participe la marcarea caderii Guvernului MRU

rovana-plumb

Președinta Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb sustine ca liberalii au datoria morala sa participe luni la evenimentul initiat de premierul Victor Ponta, pentru a marca trei ani de la caderea guvernului Ungureanu.

”Consider ca parlamentarii și liderii vechiului PNL, în frunte cu doamna Alina Gorghiu, ar trebui să fie prezenți la evenimentul din această după-amiază. Liberalii au chiar datoria morală de a participa, pentru că vorbim despre celebrarea unui moment care înseamnă începutul de facto al finalului unui regim împotriva căruia am luptat împreună, cel puțin până acum un an.

În baza acestei lupte, oamenii ne-au ales în Parlament, în 2012. Locul de deputat a fost obținut și de doamna Alina Gorghiu tot în baza unor angajamente făcute în 2012 în fața oamenilor. Aceste angajamente, este adevărat, nu presupuneau desfințarea de facto a PNL și predarea acestui partid istoric către PDL", a precizat Rovana Plumb intr-un comunicat de presa.

Ea a subliniaza ca nici nu vrea sa creada ca fostii membrii PDL sunt cei care ii impiedica pe liberali sa participe la eveniment.

"Nu vreau să cred că liberalii sunt împiedicați să puncteze în mod corect momentul de astăzi de către foștii pedeliști, începând chiar cu domnii Ungureanu sau Predoiu, care au fost lideri de frunte, în calitate de prim-ministru și ministru, ai guvernului care a căzut atunci", conchide Rovana Plumb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.