Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Iohannis și Cîțu trebuiau primiți cu colivă și lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară și covor roșu

iohannis citu

PSD transmite joi pe pagina de Facebook a formațiunii, după ce premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis au participat la ceremonia organizată cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înființarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, că actuala guvernare „ambalează frumos coliva și spune că este cozonac”.

Citește și: Viorica Dăncilă, despre zvonul că ar construi un nou partid: Mulți social-democrați sunt în afara partidului

„Iohannis și Cîțu trebuiau primiți cu colivă și lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară și covor roșu! În pandemie, România a ajuns din producător, un simplu depozitar de vaccinuri. Nici nu s-au sinchisit să răspundă Comisiei Europene de a identifica potențiale capacități de producție pentru vaccinuri! Pur și simplu nu le-a păsat! Pe modelul măștilor-fantomă de la Romarm, guvernarea Cîțu-Iohannis n-a fost în stare să producă la “Cantacuzino” altceva în afara unui banal supliment alimentar! Atât s-a putut! În schimb, tare le place să ambaleze frumos coliva și să spună că e cozonac..”, transmite PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.