Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD IZBUCNEȘTE din cauza duplicității PNL: Școlile sunt periculoase pentru elevi, dar UTILE când vine vorba de alegeri

PSD sigla

Social-democraţii au acuzat PNL că se ghidează numai după interesele electorale. De exemplu, şcolile sunt periculoarse, atunci când este vorba de educarea elevilor, însă sunt sigure ca secţii de votare, conform News.ro.

 

„Şcolile sunt periculoase când este vorba de educaţia copiilor – deci trebuie închise, dar sunt sigure ca secţii de votare – când o cer interesele electorale ale PNL! În loc să testeze masiv, iar printre priorităţi să fie profesorii şi orice suspiciune de infectare în cazul vreunui elev, ca să putem ţine şcolile deschise, Guvernul PNL era deja în campania pentru locale: trei sferturi dintre inspectorii şcolari judeţeni şi mulţi secretari de stat candidau pe listele PNL”, arată o postare luni pe pagina de Facebook a PSD.

Citește și:Monica Anisie a anunțat ÎNCHIDEREA școlilor din Capitală - MĂSURILE luate

 

Sursa citată precizează că numai o parte din elevii Capitalei şi din două judeţe au primit tablete.

 

„În loc să pregătească educaţia pentru sistemul on-line, PNL se lăuda că «o să aducă» tablete pentru toţi copiii. Astăzi, doar o parte din elevii Capitalei şi din două judeţe au tablete. Restul fac şcoală on-line în variantă off-line. Când le-am spus că, după alegerile locale vor închide şcolile, ne-au acuzat că minţim. Astăzi, ei cer oficial asta fiindcă eşecul lor în a controla pandemia a dus în scenariul roşu mai multe mari oraşe, în frunte cu Bucureştiul. Pentru alegeri, PNL sacrifică totul! Nu doar sănătatea şi economia, ci şi educaţia”, a conchis sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.