Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: „Klaus Werner Iohannis este rupt de realitățile din România!”

firea

Purtătorul de cuvând al PSD Gabriela Firea continuă seria atacurilor la Klaus Iohannis. De această dată, candidatul ACL este criticat pentru faptul că nu cunoaşte realităţile economice ale României şi refuză să vorbească despre unele chestiuni.

"Candidatul ACL pentru alegerile prezidențiale dovedește pe zi ce trece că nu cunoaște realitățile țării pe care vrea s-o conducă. Zilele trecute a fost pus în situația de a recunoaște, într-o emisiune televizată în direct, că nu cunoaște valoarea salariului minim pe economie din România.

Președintele nu este obligatoriu să fie economist sau să știe pe dinafară toate cifrele din bugetul de stat. Sunt însă câteva elemente fundamentale care nu pot lipsi din bagajul de cunoștințe al niciunui politician care se consideră implicat în treburile țării. Iar printre acestea se numără cu siguranță salariul minim pe economie, care este un indicator important atât al nivelului de trai cât și pentru veniturile la bugetul asigurărilor sociale.

Așa cum se încăpățânează să nu răspundă la întrebările privind aspectele controversate din viața și activitatea sa, dl Klaus Iohannis evită și răspunsuri la întrebări care se referă în mod direct la activitatea unui președinte, dovedind că nu este pregătit să facă față unei asemenea funcții. De altfel, nici alianța care îl susține nu este pregătită să-și asume conducerea României, câtă vreme numărul 2 din partidul dlui Iohannis spune limpede că în cazul unei victorii noul președinte va coabita cu actualul guvern", se arată într-un comunicat al vicepreşedintelui PSD Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.