Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD lansează BOMBA: marile companii vor concedia 10% din personal

PSD sigla

Cei de la PSD consideră că liberalii au pierdut controlul pandemiei, dar și încrederea oamenilor de afaceri. PSD arată că din informațiile existente în piață, marile companii vor concedia cel puțin 10% din personal.

Citește și: Mihai Tudose, DEZLĂNȚUIT: Nu uitați să purtați mască... începe să pută. Bani au fost și sunt, de vreme ce se duc spre presă!

”Guvernul PNL pierde nu doar încrederea românilor, ci și a investitorilor străini. Minciunile și hoția îngroapă economia!

După firmele românești, și corporațiile străine pregătesc concedieri de minim 10% din personal, începând din septembrie. Deși le-a promis non-stop sprijin financiar marilor investitori, PNL i-a păcălit grosolan, la fel ca și pe antreprenorii autohtoni. Iar lipsa lor de încredere în puterea liberală se vede: în guvernarea PSD se adunau miliarde de euro anual din investiții, acum firmele străine nu doar că nu investesc, ci își retrag banii din România!

Singurul lucru cert în guvernarea Iohannis-Orban este creșterea galopantă a șomajului și prăbușirea nivelului de trai. PNL a scăpat de sub control pandemia și a distrus și economia!”, arată PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.