Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Liderii PNL dau explicații penibile

psd1

Purtatorul de cuvânt al PSD, Gabriela Podasca, îi cere copresedintelui PNL Alina Gorghiu sa-l suspende din partid pe seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, cercetat pentru fapte de coruptie, si sustine ca explicatiile liderilor liberali cu privire la situatia acestuia sunt 'penibile'.

'Am asistat cu uimire la explicatiile penibile ale liderilor PNL cu privire la sanctionarea lui Adomnitiei si am constatat ca prin statut PNL îsi apara coruptii. Alina Gorghiu trebuie sa ia pozitie fata de cercetarea lui Cristian Adomnitei de catre DNA si sa îl suspende din toate functiile detinute. Alina Gorghiu judeca actele de coruptie cu dubla masura si prefera sa ascunda sub pres mizeria din propriul partid', afirma Gabriela Podasca, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Purtatorul de cuvânt al PSD adauga ca 'PNL este singurul partid politic care nu a introdus criterii de integritate în statut'.

'Mai mult, conform declaratiilor facute de liberali împotriva membrilor PNL anchetati pentru fapte de coruptie, nu se pot lua masuri decât daca sunt arestati preventiv. Liberalii trebuie sa explice public de ce refuza sa ia atitudine fata de un caz de coruptie aflat în ancheta DNA si de ce îl protejeaza pe presedintele CJ Iasi. Le cer înca odata sa îi retraga sprijinul politic lui Cristian Adomnitei, sau sa ne spuna daca asteapta mai întâi sa îl aresteze preventiv pentru a putea aplica statutul', mai afirma Gabriela Podasca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.