Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, măsură de URGENȚĂ pentru gestionarea crizei: Strategii israelieni, ACTIVAȚI

strategie

Aflaţi în plină criză de imagine după protestele de stradă generate de adoptarea ordonanţei 13, liderii PSD i-au rechemat de urgenţă pe cei doi consilieri israelieni care au orchestrat campania victorioasă de la alegerile parlamentare. De data aceasta, Moshe Klughaft și Sefi Shaked au misiune şi mai dificilă decât anul trecut, scrie Jurnalul Național. Trebuie să scoată partidul din criza în care s-a afundat.

Scenariul lui Cristoiu: Planul cuplului Iohannis-Hellvig și rolul lui Grindeanu

Impasul în care a intrat partidul după tentativa de a modifica pe nepusă masă legislaţia penală a creat daune serioase la nivel de imagine în Kiseleff. Vicepreşedintele PSD Mihai Chirică, una dintre vocile dizidente din partid, a anunţat zilele trecute că, cel puţin la nivelul judeţului Iaşi, scorul PSD s-a înjumătăţit faţă de alegerile parlamentare. De la 45%, social-democraţii ar fi scăzut în sondajele interne cu 23 de procente, fenomen care i-a îngrijorat serios pe liderii de la centru. Imediat, aceştia ar fi luat legătura cu Moshe Klughaft și Sefi Shaked, cei doi consultanţi israelieni care au stat în spatele strategiei câştigătoare din finalul lui 2016.

Misiunea lor? Să repare în timp record daunele suferite la nivel de încredere şi să găsească rapid o soluţie de ieşire din impas.

Mai mult pe jurnalul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.