Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariul lui Cristoiu: Planul cuplului Iohannis-Hellvig și rolul lui Grindeanu

cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu prezintă un scenariu cu privire la planurile președintelui Iohannis, care ar lucra în tandem cu șeful SRI, pentru impunerea unui guvern-marionetă. În mod surprinzător, Cristoiu consideră că premierul Grindeanu are un rol decisiv în acest plan.

„Laudele aduse manifestaţiei, sugestia că abrogarea şi demisia unui ministru nu ajung, dar mai ales violenţa atacului anti-PSD (o premieră în postdecembrism), ne dezvăluie Planul Cuplului Klaus Iohannis-Eduard Hellvig: Perpetuarea Crizei politice prin întreţinerea demonstraţilor de stradă menite să ţină Guvernul sub presiune, ca să dea impresia de instabilitate”, scrie Ion Cristoiu pe blog.

Vezi și: Ziua DECISIVĂ: Cade sau nu Guvernul Grindeanu?

Vezi și: Şefa UNJR spune cum trebuie modificat abuzul în serviciu: Prag valoric obligatoriu

Vezi şi: INTERVIU Mihai Chirica, vicepreședinte PSD, despre RUPEREA partidului. 'Iordache trebuie să plece'

„Acestui balamuc, care face că orice ar întreprinde Guvernul în planul Administrării ţării să treacă neobservat, i se adaugă intrarea în scenă a Binomului SRI-DNA. Prin mazilirea lui Florian Coldea, la butoane în SRI e Eduard Hellvig. Că politicianul Eduard Hellvig n-are competenţa de a conduce direct, în locul Prim-adjunctului de la Operativ, operaţiunile de Intelligence, el pricepîndu-se la asta mai rău decît o bucătăreasă la zborurile interstelare e altă poveste. O poveste care ne confirmă Mazilirea lui Florian Coldea ca făcînd parte din Marele Plan de răsturnare a rezultatului alegerilor din 11 decembrie 2017.

Binomul SRI-DNA va trece la înhăţarea liderilor PSD care nu sînt pe placul lui Klaus Iohannis. Alţi lideri vor fi şantajaţi să se disocieze de actuala conducere. Şi astfel, Guvernul Sorin Grindeanu o să pice. Pînă atunci Sorin Grindeanu va fi giugiulit de Sistem. Deja Divizia Presă a SRI se întrece în a-l disocia pe Sorin Grindeanu de Liviu Dragnea, potrivit trucului mai vechi al dezbinării. Concomitent, Sorin Grindeanu e pictat drept omul bun al PSD, în timp ce Liviu Dragnea e mînjit drept omul rău.

După ce Sorin Grindeanu va fi făcut potecă la Cotroceni, unde Klaus Iohannis îl va bate pe genunchi, Sorin Grindeanu își va da demisia. Indiferent de ce va propune conducerea PSD, Klaus Iohannis îl va pune pe Sorin Grindeanu premier. Cu o parte din PSD fezandată de Binomul SRI-DNA, Guvernul marionetă e gata”, mai scrie jurnalistul Ion Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.