Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD merge în Deltă pentru a stabili STRATEGIA pentru alegeri: Detalii din culise

PSD2

Parlamentarele se apropie, iar liderii PSD se pregătesc intens de strategia pentru campania electorală.

Social-democraţii au plecat încă de miercuri spre Puflene Resort din Murighiol, judeţul Tulcea, acolo unde joi, la ora 11:00, va avea loc şedinţa CExN, structură ce-i reuneşte pe liderii centrali şi judeţeni ai partidului, dar şi pe parlamentarii cu funcţii de conducere în Camera Deputaţilor şi Senat.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din această iarnă va fi subiectul principal al dezbaterilor din Deltă. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că va fi analizat stadiul pregătirii fiecărei organizaţii pentru campanie, candidaturile depuse şi aprobate până acum în judeţe şi va fi dezbătut un plan al acţiunilor electorale pentru perioada următoare.

Citește și: În octombrie începe cel mai mare RĂZBOI din ultimii ani: Cel puțin un milion de oameni vor suferi

În ceea ce priveşte candidaturile, organizaţiile judeţene ale PSD au avut termen până la jumătatea lunii septembrie să vină cu propunerile de liste, după directivele trasate la începutul verii de Liviu Dragnea: mai mulţi tineri, mai mulţi oameni noi, care să fie ”profesionişti” şi ”să vină la serviciu”.

Un subiect aparte al CexN-ului PSD de la Puflene îl va constitui chiar Victor Ponta. După ce a fost pus sub control judiciar de DNA în dosarul în care este urmărit penal pentru folosirea influenţei şi spălare de bani, Ponta a intrat sub incidenţa codului etic al PSD. Documentul, adoptat la congresul din 2015 odată cu alegerea lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD, prevede că membrii de partid puşi sub control judiciar nu pot candida în alegeri. Dragnea i-a promis însă lui Ponta că va primi o derogare. ”Totuşi Victor Ponta este un caz special din punctul meu de vedere. Victor Ponta trebuie să fie pe listele PSD pentru Parlament. Asta va decide însă CExN, eu nu sunt dictator şi se va discuta în partid foarte democratic“, declara Dragnea la începului lunii septembrie.

Social-democraţii s-au retras în Deltă, la acelaşi resort de lux, şi în 2012 înainte de alegerile parlamentare, când alături de ei au fost şi liberalii cu care împreună formau atunci USL.

"Puflene Resort" este un complex turistic exclusivst, aflat în Murighiol, un spaţiu destinat, aşa cum se autoprezintă, "celor care doresc o evadare din cotidian şi apreciază îmbinarea dintre frumuseţea naturii, confort la cele mai înalte standarde şi servicii de înaltă ţinută profesională". O noapte de cazare la Puflene costă de la 320 de lei în sus. Camerele complexului sunt prevăzute cu tot confortul - aer condiţionat, cabină sau cadă de duş, terasă, Tv, internet, minibar, seif. Totodată, social-democraţii se vor putea bucura de toate facilităţile oferite de resort, cum ar fi piscină interioară, jacuzzi, saună, sală de fitness, salon de înfrumuseţare. Ei vor putea să înoate şi în piscina exterioară sau să joace biliard, tenis de câmp sau de masă, precum şi să facă excursii pe canalele Dunării cu bărcile sau cu hidrobicicletele, anunță Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.