Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD după Ioan Rus

victor ponta ioan rus

Cu Ioan Rus pe picior de retragere din politica mare, PSD-istii din inima Transilvaniei și-au 'plantat' un nou apropiat de conducerea centrală și încep pregătirile de campanie pentru alegerile din 2016.

Actualul presedinte al organizatiei judetene PSD Cluj-Napoca, Remus Lapusan, va fi reales vineri in functie. În ciuda rezultatelor slabe de la alegerile prezidentiale, Lapusan nu are contracandidati cu sanse. La municipiu PSD merge cu fostul ministru Aurelia Cristea. candidat la Primăria Clujului.

Ioan Rus, unul din cei mai cunoscuti politicieni clujeni, a anuntat in partid ca se va retrage din activitatea politica si ca va ramane simplu membru de partid la care PSD-istii pot apela pentru un sfat la nevoie.

In schimb, un alt membru al 'grupului de la Cluj', sociologul Vasile Dancu, a ajuns unul dintre sfatuitorii lui Liviu Dragnea, viitorul presedinte al PSD.

Dupa ce Victor Ponta a fost aspru criticat in PSD ca le-a dat clujenilor ministri in ciuda rezultatelor foarte slabe din alegeri, in partid se vorbeste ca sub conducerea centrala a lui Liviu Dragnea organizatia judeteana trebuie sa livreze si voturi ca sa ridice pretentii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.