Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, moțiuni simple la adresa miniştrilor Muncii şi Dezvoltării: 'Sunt semnale pe care le tragem la adresa Guvernului pentru a-i repune înapoi pe şine'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Moţiunile simple anunţate de PSD la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru, şi celui al Lucrărilor Publice şi Dezvoltării, Ion Ştefan, urmează să fie depuse în Parlament cel mai probabil săptămâna viitoare, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Lucian Romaşcanu.

"Se lucrează la ele şi, probabil că, săptămâna viitoare la început, luni este zi liberă datorită Rusaliilor catolicilor, marţi, miercuri, probabil că vor fi depuse, şi încercăm să le şi votăm. Repet, sunt semnale pe care le tragem la adresa Guvernului pentru a-i repune înapoi pe şine. Din păcate, dumnealor preferă să considere aceste moţiuni arme de luptă politică, când ele, de fapt, sunt doar nişte atenţionări care cuprind lucrurile pe care dânşii le fac greşit şi eventualele moduri în care ar putea să le facă bine", a declarat Lucian Romaşcanu duminică, într-o conferinţă de presă.

PSD cere imperativ demisia Guvernului Orban: 'Vedem că a făcut scurtă la mână angajând pilele PNL'


Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei, Monica Anisie, semnată de 93 de deputaţi de la Pro România şi de la PSD.

S-au înregistrat 172 voturi 'pentru', 90 'împotrivă' şi 47 abţineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.