Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD nu are ce să îi reproșeze Guvernului Cioloș

zgoneaPSD

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat că social democrații nu au ce să îi reproșeze "până acum" Guvernului Cioloș comparativ cu angajamentele pe care acesta și le-a asumat, deși există unele nemulțumiri.

"Până acum, aceste lucruri sunt în parametri normali. Nu avem ce să reproșăm. Până acum. Sunt anumite sincope pe care nu le înțelegem. Una dintre ele este strict legată de Ministerul Sănătății, cealaltă este legată de o anumită comunicare a unor miniștri, care îi pune într-o situație delicată pe românii care au rămas acasă și care poate nu au un venit. Totuși să nu uităm că trebuie să ne adresăm românilor, pentru că facem politici publice pentru românii din România”, a spus președintele executiv al PSD.

Pe de altă parte, liderul social democrat a precizat că nu se discută despre o posibilă moțiune de cenzură, dar nu este exclusă în viitor.

"Un partid politic nu exclude niciodată o moțiune de cenzură într-o sesiune parlamentară. Este instrumentul pe care îl are dacă există din partea acestui guvern tehnocrat devieri masive de la angajamentele pe care și le-a făcut. Unu: nu intervine în jocul politic. Doi: lucrurile bune pe care le-am făcut le continuă, lucrurile care necesită îmbunătățiri le face cu acordul nostru, iar proiectele publice pe care le-am promovat prin legislație în perioada 2012 — 2015, și care sunt în Parlament și trebuie să fie votate, nu își schimbă opinia față de fostul Guvern. Moțiunea de cenzură este oricând pe tapet. Și azi pentru miercuri, și miercuri pentru joia viitoare. Oricând. Până la sfârșitul sesiunii parlamentare, dacă cineva din acest guvern intervine ca actor politic, dacă are abordări de acest gen, sunt instrumente asupra domniei sale”, a declarat Valeriu Zgonea.

Zgonea a mai arătat că există un dialog "constant" cu premierul Cioloș.

"Avem un dialog constant și cu domnul Cioloș și cu ceilalți miniștri.  Eu le cred slăbiciuni inerente generate de o lipsă de experiență într-un mandat public. Dar una peste alta, deocamdată, nu am văzut abordări care să afecteze politicile publice pe care noi le-am propus”, a afirmat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.