Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD nu își însușește propunerea lui Tudorel Toader de modificare a abuzului în serviciu. Iordache: Avem cel puțin două variante

Inquam Photos / Octav Ganea
florin iordache

Florin Iordache a spus, luni, in cadrul dezbaterilor privind modificarea codului penal, ca amendamentul depus de ministrul justitiei nu este cel al PSD, partidul urmând a prezenta doua variante privind textul acestei infractiuni.

"Domnul ministru, pe două posturi, ieri, a dat expunerea de motive, dar nu a zis nici un moment că nu e vorba doar de stabilirea unui prag ci și de o redefinire a acestei infracțiuni. Deci despre ce discutam? Am propus si noi o varianta și nu a trebuit să căutăm 9 luni. Elementul subiectiv al infracțiunii, infracțiunea să fie săvârșită cu scopul de a se obține pentru sine, soț, rudă sau afin până la gradul al doilea este nejustificată. Chiar dacă zâmbiți, tot nejustificată e. Îl scapa pe Liviu Dragnea de acea cauză, că a asigurat bani pentru partid, nu pentru sine. Scapă foarte mulți baroni, supuși ai PSD. Nu e nicio justificare în acest sens. În momentul în care un funcționar public cauzează un prejudiciu de 30 de milioane de euro și se regăsesc în patrimoniul unui colaborator de ce să nu fie considerată abuz în serviciu?", a spus Ion Stelian.

"Când ajungem la grupul PSD o sa propunem si noi un punct de vedere.O să va propunem si noi un text, acesta e textul MJ", a explicat Florin Iordache.

"Ați lasat impresia ca acel amendament al lui Tudorel Toader e al dumneavoastră", a spus Catalin Predoiu.

"Nu, nu e amendamentul PSD. Colegii mei vor propune avem cel putin doua variante", a replicat Iordache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.