Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Partidul lui Iohannis e singurul cu un membru arestat pentru presiuni asupra aleșilor locali

iohannis
Șova consideră că motiunea de cenzura a lui Iohannis si Blaga reprezinta un gest scandalos, se arată într-un comunicat de presă remis redactiei stiripesurse.ro

”Anuntul de astazi al lui Iohannis si Blaga reprezinta o sfidare. Este un gest scandalos, prin motivatiile folosite. Iohannis si Blaga vorbesc despre presiuni, dar singurul politician arestat pentru asa ceva este tocmai primarul PDL din Radauti, care a santajat un consilier local pentru ca acesta sa vina la democrat-liberali.

Iohannis si Blaga trebuiau sa depuna motiune impotriva propriilor oameni, daca tot au facut un astfel de gest, care este, repet, scandalos, dar si ridicol in actualul context.
Legat de restul acuzatiilor aduse de cei din ACL, ele nu fac decat sa confirme colaborarea perfecta intre domnii Iohannis si Basescu. Domnul Iohannis a iesit astazi cu punctajul pe care l-a avut presedintele Basescu acum cateva zile, cand a formulat acuzatii similare. Probabil ca domnul Iohannis a printat stenograma conferintei de presa a presedintelui Basescu si a citit-o pur si simplu in iesirea de astazi.”, se arată în comunicat.
 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.