Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, PMP și PRO România au format o alianță locală

alianta

PSD, PMP și Pro România au semnat sâmbătă un protocol privind constituirea Alianței „Administrație pentru oameni”, care va funcționa la nivelul județului Caraș-Severin ca opoziție la conducerea PNL-USR, potrivit expresdebanat.ro.

Este vorba de un „pact de neagresiune și de colaborare în administrația publică locală, pact ce va fi aplicat obligatoriu, fără excepție, de către toate organizațiile locale, inclusiv de cea județeană”, pentru ”realizarea unei guvernări locale eficiente, profesioniste și pentru înlăturarea de la puterea locală, pe cale democratică, a actualului regim PNL-USR, clientelar-mafiot corupt și ineficient care a afectat direct nivelul de trai al majorității locuitorilor județului Caraș-Severin”.

Alianța va acționa prin susținerea de proiecte și hotărâri comune în consiliile locale și cel județean, pentru administrațiile locale din județ, precum și pentru alegerea în funcțiile de viceprimari a câte unui membru din partea fiecărei părți semnatare, acolo unde este posibil.

Alianța va avea o conducere formată din șase membri, câte doi de la fiecare partid, iar deciziile se vor lua prin deliberare democratică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.