Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Prahova şi-a stabilit listele pentru parlamentare: Băiatul unui baron local, printre nume

psd sigla

Deputatul Vlad Cosma, vicepreşedintele Senatului, Augustin Mitu, un fost prefect, o serie de consilieri locali şi judeţeni, primarul de la Buşteni, Emanoil Savin, dar şi un fost secretar de stat în Ministerul Energiei se află pe lista de propuneri a PSD Prahova pentru alegerile parlamentare din decembrie. Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi, de PSD Prahova, Biroul Permanent Judeţean a stabilit lista de propuneri pentru alegerile parlamentare, aceasta urmând a fi transmisă Comitetului Executiv al PSD Prahova pentru validare.

Pe listă figurează deputatul Vlad Cosma, trimis în judecată în aprilie 2014 pentru fapte de corupţie într-un dosar în care au mai fost deferiţi justiţiei tatăl său, Mircea Cosma, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, un director din CJ Prahova, dar şi omul de afaceri Răzvan Alexe. În acest dosar, Vlad Cosma este acuzat de trafic de influenţă în legătură cu acordarea de către CJ de contracte de modernizarea/întreţinere a unor drumuri. De asemenea, Vlad Cosma este urmărit penal pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat în dosarul lui Iulian Herţanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta.

Pe lista de propuneri a PSD Prahova pentru alegerile de parlamentare se mai află vicepreşedintele Senatului, Augustin Mitu, senatorul Radu Oprea - trimis în judecată, la începutul acestui an, de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru evaziune fiscală sub forma autoratului şi spălare a banilor sub forma complicităţii, dar şi fostul prefect Rodica Paraschiv şi primarul de la Buşteni, Emanoil Savin, care s-a înscris în PSD înaintea alegerilor locale organizate în urmă cu câteva luni.

Deputatul Andrei Sava este propus pentru un nou mandat de parlamentar, pe listă fiind înscris şi fostul secretar de stat în Ministerul Energiei, Mihai Albulescu. Conform comunicatului citat, printre cei nominalizaţi pentru o candidatură la alegerile din decembrie se află şi consilieri locali şi judeţeni, între care Ludmila Sfârloagă, vicepreşedinte al CJ Prahova, Fabioara Ionescu, fost administrator public al judeţului, Laura Moagher, director al Parcului "Constantin Stere" Bucov şi Cristian Ganea, viceprimar al Ploieştiului, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.