Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD pregătește scenariul izolării - surse

psd congres

Izolarea PSD pe scena politica este unul din scenariile care dau fiori reci liderilor judeteni PSD, spun surse social-democrate pentru STIRIPESURSE.RO, aceștia fiind de parere ca este nevoie de un plan al partidului in cele 60 de zile pana la inceputul sesiunii parlamentare din toamna.

"Trebuie sa avem puterea sa recunoastem ca PSD singur nu o sa ia niciodata peste 50%. Problema e ca in momentele dificile am fost lasati singuri. Trebuie sa discutam cat mai repede in conducerile statutare protocolul, aliantele cu alte partide, pentru ca am intrat in ele fara discutii cu membrii nostri, avem primari care au cinci mandate in spate si i-am neglijat", spun surse PSD din conducerile judetene ale partidului.

Potrivit surselor citate, scenariul este ca PSD sa fie lasat in offside la alegerile din 2016 de o larga alianta pro-Cotroceni.

In legatura cu unitatea partidului, amintita in ultima perioada, aceasta se refera la unitatea in fata adversarilor, alianta care ar putea deveni din ce in ce mai larga.

"Avem nevoie de o unitate a membrilor de partid, sa ne indreptam fortele spre promovarea partidului si sa ii invingem pe adversari. Asta inseamna sa lasam discutiile, luptele interne din partid. Știți cum e partidul ăsta? Ca degetele de la o mână, în cinci direcții. Dar când e înconjurat, degetele se unesc și se strâng într-un pumn", spun sursele citate.

Citeste si:

Victor Ponta, risc de izolare in PSD - surse

Zvon: Ponta ia in calcul demisia. R.Plumb, refuzata de Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.