Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție de la vârful PSD: 'Va rămâne vot într-un singur tur la primari'

Wikipedia
alegeri locale

Vicepreședintele PSD al Camerei Deputaților, Daniel Suciu, le-a reproșat, marți, colegilor liberali de la guvernare faptul că nu au votat pentru securizarea alegerii primarilor într-un singur de scrutin. Social-democratul i-a asigurat pe toți primarii, inclusiv pe cei liberali, că nu se reveni la alegeri în două tururi.

  • „Doua lucruri am retinut in urma acestui vot. Unu: in sfarsit colegii de la USR recunosc ca vorbesc exact aceeasi limba cu cei de la AUR si nu se mai ascund sa faca public acest lucru. Doi: cred ca trebuie sa fim cu totii mai atenti, in special in coalitia guvernamentala din Parlament, vizavi de voturi importante, sensibile, si nu trebuie sa votam sub impulsul unei emotii, stimati colegi de la PNL. Vorbim de alegerea primarilor in doua tururi si daca tin eu bine minte a existat o discutie in coalitie pe acesta tema si cred ca cel putin cineva a gresit pe acest vot. Nu este niciun fel de problema, s-a intors in comisii si vom rezolva aceasta mica problema. Am un mesaj pentru primari, inclusiv de la PNL, va ramane vot intr-un singur tur”, a declarat Daniel Suciu, după vot.

Coaliția de guvernare a dat marți chix în Parlament. Cu largul concurs al deputaților PNL, a fost ținută în viață legea care introduce alegerea în două tururi de scrutin a primarilor și a șefilor de CJ. Citește mai multe aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.