Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îi răspunde lui Rareș Bogdan: 'Este într-o campanie electorală prost înțeleasă. O declarație electorală negândită suficient!'

Facebook
lucian romascanu

PSD îi răspunde lui Rareș Bogdan: 'Este într-o campanie electorală prost înțeleasă. O declarație electorală negândită suficient!'

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, susține că prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan se află într-o „campanie electorală prost înțeleasă”, după ce europarlamentarul a amenințat cu ieșirea PNL de la guvernare, dacă PSD crește taxele și impozitele (declarațiile lui Rareș Bogdan, disponibile aici).

„Domnul Rareș Bogdan este într-o campanie electorală prost înțeleasă, pe care se pare că nu o putem întrerupe. A fost la întâlnirea de Coaliție, unde nu a avut nicio luare de poziție în sesnul celor pe care le-a exprimat la un post de televiziune.

Domnul Rareș Bogdan e ca în vorba aia, cineva aruncă o piatră și restul se chinuie să o găsească. Domnul Ciolacu a anunțat și în spațiul public și la Coaliție că pentru bugetul pe anul viitor nu se are în vedere nicio creștere de taxe, în niciun caz nici o naționalizare a Pilonului II de pensii. Nu înțeleg de unde, probabil că este modul dumnealui de a comunica cu electoratul PNL-ului, care totuși cred că este sufiecient de inteligent încât să înțeleagă demersurile domnului Bogdan și să nu înțeleagă această dedublare guvernare-opoziție”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, cu privire la acuzațiile lansate de Rareș Bogdan.

Despre ruperea coaliției: „Asta este altă chestiune care ar trebui să ne pună pe gânduri din punct de vedere al modului cum domnul Rareș Bogdan se raportează la angajamentele pe care restul conducerii PNL și le-a asumat.

Pentru că o negociere în condițiile în care ești într-o coaliție poartă un nume pe care nu vreau să-l pronunț. Dar eu cred că este doar o bravadă a domnului Rareș Bogdan. Nu cred că are ce să pregătească din punct de vedere al unei coaliții de guvernare de partea dreaptă, pentru că a mai fost o coaliție de partea dreaptă cu USR, unde a fost invitat PSD să vină să repare tot ceea ce s-a stricat acolo. Deci este doar o declarație electorală negândită suficient a lui Rareș Bogdan”, a precizat Romașcanu, potrivit ziarului Adevarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.