Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD reacţionează după scandalul din Piaţa Victoriei: 'Au luat-o lucrurile razna...'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Scandalul iscat la protestul din Piaţa Victoriei a dat naştere unei dezbateri aprinse şi în mediul politic. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu susţine că gestul manifestanţilor de a demonta schelele amplasate de muncitorii Primăriei Capitalei nu este altceva decât un act de vandalism.

Citeşte şi: Consiliul Regal aruncă BOMBA. Anunţul de ULTIMĂ ORĂ în privinţa fostului principe Nicolae

"Ce se întâmplă acum este incredibil, au luat-o lucrurile razna. În Piața Victoriei, trebuiau să ajungă 155 de mici comercianți, care aveau ocazia să pună o pâine pe masă. Ar fi fost un eveniment frumos pentru mii de bucureșteni, dar nu se poate realiza pentru că 50 de protestari #Rezist împiedică acest lucru.",  a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

De altfel, deranjată la culme de gestul protestatarilor, primarul Capitalei, Gabriela Firea a decis să renunţe la organizarea târgului în Piaţa Victoria.

"Am constatat cu amaraciune faptul ca un eveniment aprobat conform legii de catre Primaria Capitalei este in imposibilitatea de a se desfasura, din cauza unor protestatari agresivi verbal si fizic, care au patruns ilegal in perimetrul delimitat si rezervat pentru organizarea Festivalului de colinde.", se arată într-un comunicat de presă.

Mai mult decât atât, tot Gabriela Firea a fost cea care a anunţat că va cere justiţiei să facă dreptate în tot acest scandal şi a susţinut că va depune plângeri penale pentru distrugerea bunurilor municipalităţii.

Citeşte şi: Pleşoianu, AVERTISMENT în PSD după apariţia stenogramelor: 'Japiţele acoperite din acest partid vor vedea o altă faţă a mea...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.